09.08.2014 15:11

Ремонт посудомийної машини

Ще недавно кожна жінка змушена була ввесь день трудитись, як бджілка та виконувати всю брудну роботу по кухні - мити посуд. І так цілий день: прибирання, готування їжі, миття посуду, прання. І так до безкінечності. Але сьогодні багато жінок говорять спасибі тим людям, які винайшли побутову техніку, особливо за посудомийну машину. Адже це диво техніки не тільки збільшило їх особистий час, а й дало можливість зберегти красу рук.

Але отримавши комфорт і колосальну економію часу жінки забули про те, що цей побутовий прилад - це машина, яка має властивість ламатися, а особливо коли за нею не доглядати чи не правильно її експлуатувати.

Зламалася посудомийна машина, то терміново потрібно викликати майстра який виконає ремонт посудомийної машини. І чим швидше ви зреагуєте, та попросите допомоги у фахівців, тим швидше ваша помічниця знову буде в робочому строю. Допомогти вирішити дану проблему вам можуть майстри компанії «Помічник». У нашому СЦ послуги надають майстри, які мають досвід роботи у сфері обслуговування і ремонту посудомийних машин два і більше роки. Майстри - професіонали своєї справи і виконають ремонт оперативно і якісно. Великою перевагою для вас є те, що вам не потрібно буде витрачати час на транспортування посудомийної машини в сервісний центр і назад, адже майстри компанії «Помічник» виконують ремонт посудомийної машини на дому в Луцьку. Все, що потребується від вас - це зателефонувати за номером: 0961986665

- марку (бренд) посудомийної машини і серію;

- що саме зламалося або як проявляється поломка, в чому;

- коли до вас може приїхати майстер щоб виконати ремонт посудомийної машини;

- контактні дані.

На всі роботи, які надає СЦ, надається гарантія, що підтверджує якість виконуваних робіт майстрами СЦ «Помічник». Крім цього ви можете купити у майстра комплектуючі для посудомийної машини запчастини.

До основних несправностей посудомийної машини відносяться:

- не вмикається жодна програма;

- постійний перепад напруги, що породжує проблеми з мережевим шнуром або виделкою;

- забилися фільтри;

- посудомийна машина стала протікати;

- посудомийна машина начебто працює, але посуд залишається не митим;

- посудомийна машина працює але не забирає миючий засіб;

- механічне пошкодження корпусу посудомийної машини;

- посудомийна машина б'ється струмом.

Посудомийна машина це дуже складний прилад, що складається з безлічі мікросхем і різних деталей, тому не потрібно самостійно ремонтувати посудомийну машину, зверніться краще до сервісного центру "Помічник".

—————

Назад


Контакт