09.08.2014 15:43

Ремонт кондиціонерів

У спекотну погоду ніщо не може більше порадувати нас, ніж кондиціонер. Прилад, складовою якого є два блоки: внутрішній і зовнішній. Це складна конструкція, без якої ми не уявляємо своє життя в літню спеку. Але зловживати таким приладом теж не слід, так як це може негативно відобразиться на нашому здоров'ї.

Кондиціонер - це складний прилад, який потребує особливої уваги та технічного обслуговування. Навіть під час вибору кондиціонера без поради фахівця не потрібно діяти. Для правильного вибору кондиціонера потрібно зробити правильні розрахунки, інакше працювати кондиціонер буде не коректно, і може навіть призвести до застудних захворювань.

Установка кондиціонера теж не просте заняття, тому потрібно звернутись за допомого майстра. Спеціалісти сервісного центру «Помічник» нададуть допомогу під час вибору та монтажу кондиціонера, а також візьмуть його на обслуговування.

Кондиціонер працює на фреоні, який з часом випаровується, що є причиною зменшення його кількості в системі охолодження. Це впливає на коректну роботу кондиціонера, тому й потрібне обслуговування кондиціонера. Крім цього в кондиціонері стоять спеціальні фільтра, які з часом теж засмічуються і потребують спеціального очищення, де теж потрібна рука та вміння професійного майстра.

А також є безліч причин, із-за яких може трапитись поломка і кондиціонера, ну а тут уже потрібен ремонт кондиціонера. Причин таких є багато, і віднести до них можна:

- неправильна експлуатація кондиціонера;

- виробничий брак;

- пошкодження зовнішнього блоку кондиціонера;

- робота кондиціонера при температурі повітря нижче 5 градусів за Цельсієм і ін..

Ці причини можуть сприяти таких несправностей:

- засмічення фільтрів;

- поломка зовнішнього або внутрішнього блоку кондиціонера, можливо, його заміна;

- брак або витік фреону;

- несправність системи охолодження;

- несправність патрубків і потреба в їх заміні;

- заміна корпусу кондиціонера.

Переваг СЦ "Помічник": якісний ремонт кондиціонерів, доступні ціни, оперативність виконання робіт, можливість купити всі необхідні запчастини безпосередньо у майстра, надання гарантії на виконані роботи і продавані запчастини.

Звертайтеся до сервісного центру «Помічник» за номером: 0961986665 і якісний ремонт побутової техніки вам гарантований.

—————

Назад


Контакт