09.08.2014 13:30

Ремонт газової кухонної плити

Газова плита, насамперед це залізо, купа плат і болтиків. А, як усім відомо, залізо є залізо, і воно має властивість ламатися. І це, на жаль неминуче! Причин є кілька і до них відноситься і наш людський фактор. Адже ми всі знаємо, що якщо не берегти побутові прилади, то рано чи пізно вони відмовляються функціонувати. Все це стосується і газової плити. Якщо ви не будете правильно за нею доглядати, мити її ретельно, проводити профілактичні роботи, то ремонту газової плити вам не уникнути.

Ремонтом газової плити можуть зайнятися спеціалісти компанії «Помічник». Даний СЦ спеціалізується на ремонті побутової техніки в Луцьку. У СЦ працюють майстри з хорошим досвідом і напрацьованими навичками та вміннями. Ремонт газової плити виконають оперативно і якісно.

Основними несправностями газової плити можуть бути:

- проблеми з включенням;

- конфорка може пропускати газ, а це дуже небезпечно;

- під час приготування їжі, конфорка постійно вимикається;

- не працює автоматична запальничка;

- духовка пропускає газ або не включається взагалі;

- проблеми з газовим шлангом та ін..

Газова плита відноситься до ряду побутових приладів, які є не дуже безпечними для власників. Саме тому не варто братися за ремонт газової плити самостійно, так, як ви можете поставити під загрозу не тільки себе, а й інших мешканців будинку.

Ремонтом газової плити повинна займатися людина, яка добре знає принцип її роботи і ознайомлений з тим, що таке газ. Тому настійно рекомендуємо, якщо у вас зламалася кухонна газова плита, то зверніться за допомогою в сервісний центр «Помічник» і викличте майстра. Для цього вам потрібно лише зателефонувати за номером: 0961986665

Залишаючи заявку на виклик майстра, обов'язково повідомте марку і модель газової плити, в чому або як проявляється поломка, дату і час коли може приїхати майстер і провести діагностику, контактні дані, так як можуть бути додаткові питання до вас.

Точну вартість ремонту газової плити майстер зможе сказати тільки після проведення якісної діагностики. Якщо з якихось причин майстер сервісного центру  "Помічник" не виконуватиме ремонт газової плити, то вам потрібно буде оплатити проведену діагностику.    

—————

Назад


Контакт