09.08.2014 14:26

Ремонт пральної машини

Купа білизни, зла господиня і відкрита пральна машина. Таку картину можна спостерігати тоді, коли з ладу вийшла пральна машина. Як завжди потрібно терміново випрати улюблене плаття, а машинка не працює. Але не варто засмучуватися, саме головне не потрібно займатися ремонтом пральної машини самостійно, інакше ніякий ремонт вашій пральній машині вже не допоможе, а доведеться купувати нову пральну машину, а це нині задоволення не з дешевих.

Кращою панацеєю від цієї проблеми стане виклик майстра, який професійно усуне всі несправності пральної машини. Викликати майстра ви можете, звернувшись до сервісного центру «Помічник». У нашій компанії ремонт виконують тільки кваліфіковані спеціалісти, які добре знають свою справу. Звернутись до СЦ ви можете не покидаючи дім, за допомогою телефону: 0961986665

Звертатися за допомогою майстра вам потрібно вже тоді, коли ви стали помічати в роботі побутового приладу хоч би один з нижче наведених симптомів, а саме:

- пральна машинка випрала, але білизна залишилося мокрою, тобто не спрацював віджим;
- під час прання заклинило барабан пральної машини;
- пральна машина начебто працює нормально, але ви все частіше стали помічати калюжі води під нею;
- під час прання через дверцята пральної машини просочується вода, або вода просочується через ємність для порошку;
- при включенні пральної машини, ви відчуваєте електричний розряд;
- під час роботи пральна машина сильно шумить і «вібрує».

Причин для появи таких симптомів дуже багато: засмічені фільтри, зношені підшипники, розірвана гумка люка, зламаний мережевий кабель, проблеми з мотором пральної машини, механічні пошкодження корпусу пральної машини і т.д.

Всі проблеми та несправності можуть знайти та усунути спеціалісти СЦ «Помічник», провівши якісну діагностику та оперативно і якісно виконаний ремонт пральної машини на дому в замовника в Луцьку. На виїзд наші майстри приїжджають, укомплектовані всіма потрібними для роботи інструментами та комплектуючими для побутової техніки, які ви можете купити безпосередньо у майстра, що значно заощаджує ваш час на пошуки запчастини і гроші, так як наші майстри працюють з постачальниками комплектуючих для пральних машин.

—————

Назад


Контакт