09.08.2014 15:50

Ремонт пилососу

Сервісний центр «Помічник» пропонує якісні послуги по ремонту побутової техніки, в перелік послуг компанії входить і ремонт пилососів. Ремонт пилососа це важкий та клопітливий процес, який не кожен може виконати. Практично кожен власник пилососа думає, що відремонтувати його зовсім не важко, але це все омана, адже нові моделі пилососів обладнані інноваційними мікросхемами, програмами, і якщо вони вже вийшли з ладу, то їх не так легко відремонтувати, не маючи спеціальних знань і навичок. Крім цього, виконуючи ремонт пилососа самостійно, ви не тільки можете остаточно зіпсувати прилад, але й принести шкоду своєму здоров'ю.

Пилосос це побутовий прилад і він може зламатися, в самий непідходящий момент. Звичайно, це приносить свого роду незручності, адже складно представляти сьогодні прибирання в будинку без пилососа. Але причин для його поломки існує декілька, а саме: неправильна експлуатація приладу, засмічення фільтра, різкі і часті перепади напруги, зберігання приладу в місці з підвищеною вологістю, термін експлуатації пилососа, не виключається і виробничий брак, який виробники або продавці або не помітили , або проігнорували.

Серед поломок пилососа виділяють наступні:

- зламався мотор пилососа, потрібна заміна;

- проблеми з мережевим кабелем або вилкою;

- потрібна заміна фільтрів;

- пошкоджений корпус пилососа, потрібна його заміна;

- проблема зі шлангом пилососа.

З усіма цими проблемами і несправностями вам допоможе впоратися сервісний цент «Помічник». У нашому СЦ працюють тільки кваліфіковані спеціалісти з досвідом роботи, які оперативно і якісно виконають ремонт пилососа. Замовити послуги, що надає наша компанія, можна по телефону: 0961986665

Сказати відразу якою буде вартість ремонту пилососа дуже складно, адже для того, що б озвучити точну вартість потрібно знати точну причину поломки. Адже якщо буде потрібно почистити фільтр то це одна вартість, а якщо для ремонту потрібна заміна запчастин, то ціна буде більше, так як в вартість буде врахована робота спеціаліста та вартість замінених запчастин. Саме для цього проводиться діагностика несправності пилососа. Діагностика та виклик спеціаліста в "Помічник" безкоштовний, але якщо ви відмовляєтеся по якійсь причині від послуг нашого майстра, то проведену діагностику потрібно буде оплатити.

Переваги роботи з СЦ:

- якість;

- оперативність;

- виїзд майстра додому;

- наявність запчастин для пилососів у майстра;

- адекватні ціни на ремонт пилососа;

- можливість проконсультуватися з майстром.

Звертайтеся до сервісного центру «Помічник» і ми з радістю виконаємо ремонт побутової техніки на дому в місті Луцьк.

—————

Назад


Контакт