09.08.2014 14:10

Ремонт холодильника

Свіжі продукти в будинку, це головне правило господині, яка дбає про здоров'я своєї родини. І перший помічник у цій справі, звичайно ж, незамінний холодильник. І навіть складно уявити в якому розпачі буде господиня, коли дізнається, що холодильник зламався. Безумовно це дуже неприємна ситуація, яка трапляється з різних причин. Цими причинами може бути сама господиня, якщо вона неправильно експлуатувала холодильник або доглядала за ним не так як того вимагає інструкція. Але в поломці холодильника може бути винен і його вік, адже рано чи пізно деталі зношуються, випаруються фреон, засмічуються фільтри, виходить з ладу система охолодження. Також винуватцем поломки холодильника може бути і сам виробник, адже виробничий брак не виключений, та поставляючи на продаж холодильник, виробник або недогледів, або зробив вигляд, що не побачив брак.

Але якщо холодильник вже зламався і потребує ремонту, то шукати винного, напевно, не настільки суттєво і краще зайнятися пошуками хорошого майстра. У цьому питанні вам з радістю допоможе сервісний центр «Помічник».

«Помічник» - це спеціалізований сервісний центр, який надає повний комплекс послуг по ремонту побутової техніки в місті Луцьк.

Основними несправностями холодильника можуть бути:

- недостатня кількість фреону в системі охолодження;

- поломка мотора холодильника;

- проблеми з системою охолодження;

- механічні пошкодження корпусу холодильника.

Усіх цих проблем вам допоможуть позбутися спеціалісти сервісного центру «Помічник». Що б викликати майстра для здійснення ремонту холодильника, вам потрібно зателефонувати в СЦ «Помічник» за номером: 0961986665

Зверніть увагу! Звернутися до майстра, слід, якщо ви помітили, що: ваш холодильник погано морозить, в ньому наростає великий шар сніжної шуби, під час роботи сильно шумить і видає сторонні звуки, б'ється струмом, продукти набувають неприємного запаху і т. д.

І запам'ятайте: ремонтувати холодильник самостійно, краще навіть не пробувати, бо крім того що доведеться купити новий, ви можете ще й завдати шкоди своєму здоров'ю.

—————

Назад


Контакт