09.08.2014 13:52

Ремонт електричної плити

Купуючи коханій дружині головну помічницю на кухню - кухонну плиту. Як правило кожен для себе знає яку кухонну плиту вибрати. Давно існує суперечка про те, яка плита краща газова чи електрична. Але це питання доволі таки непросте, адже електрична безпечніша, а газова плита надійніша. Тому при виборі кухонної плити потрібно все-таки брати до уваги побажання коханої дружини і умови, в яких працюватиме кухонна плита.

Від того як буде експлуатуватися електрична плита і як за нею доглядатимуть залежатиме термін її експлуатації. Адже ви самі розумієте, якщо плита буде постійно брудна, на неї постійно тікатиме борщ або молоко то про тривалий термін експлуатації не може бути й мови.

Звичайно, ніщо не буває вічним і електрична плита теж. Є безліч причин, в зв’язку з якими потрібен буде ремонт електричної плити. Якщо брати до уваги електричні плити більш старого зразку, то з ними трохи менше турбот, вони набагато міцніші, ніж сучасні. Сучасні кухонні електричні плити оснащені інноваційними технологіями, платами, програмами. Коли вони ламаються то відремонтувати їх зможе тільки фахівець, який має спеціальні знання, навички та багаторічний досвід.

Замовити послуги такого фахівця ви можете в СЦ «Помічник». Наші майстри нададуть вам якісні послуги по ремонту електричної кухонної плити. Вартість робіт майстер зможе сказати тільки після того, як проведе діагностику несправності. Якщо знадобляться для ремонту запчастини, то це коштуватиме трохи дорожче, ніж просто ремонт плити. Купити запчастини ви можете самостійно, або придбати їх у нашого майстра, що дасть можливість вам заощадити і час і гроші.

Усі комплектуючі для електричної плити сертифіковані і пропонуються за доступними цінами. Викликаючи майстра з сервісного центру «Помічник» ви отримуєте:

- ремонт електричної плити кваліфікованим майстром;

- оперативність виконання ремонту;

- можливість отримати консультацію фахівців.

Зателефонувати за номером: 0961986665 та викликати нашого майстра.

—————

Назад


Контакт